Coaching & Medvetenhetscoaching

För dig som vill förbättra någon aspekt av ditt liv. Du står inför en utmaning och du behöver någon att bolla tankar, värderingar, principer och känslor med. Någon som kan se dig där du är och spegla dig tillbaka till dig själv. En coach hjälper dig att uppgradera ditt liv, precis som du vill ha det. Precis så du aldrig trodde att du ville ha det.

Coaching

För dig som har en stor vilja att utvecklas, men står inför ett par hinder som stoppar dig från att våga släppa taget och gå vidare. Det kan vara ett trauma från en tidig ålder som återspelar sig i nuet. Det kan även vara att du har tappat bort dig själv i rutiner och plikter, vanor, programmeringar och ”måsten”.
Samtidigt är du fullt medveten om din egna potential. Det enda du behöver är att hitta de rätta verktygen för att släppa dig fri för att utforska det du allra mest vill i livet. Detta är för dig som har fått en möjlighet att tänka om i ditt liv. Du har en vilja att börja om och göra rätt för dig själv.

Medvetenhetscoaching

Medvetenhetscoaching är för dig som vill vakna upp till högre medvetenhet. Du har en vilja att lära dig konstruera och programmera om ditt liv, medvetet. Släppa det som inte längre gynnar dig, och hitta nya möjligheter som tar dig fram, med de rätta verktygen. I slutändan handlar det helt enkelt för dig att lära dig leva ett medvetet liv och se helheten av alla saker och ting. Du har börjat se annorlunda på livet. Börjat ifrågasätta varför saker och ting är som de är? Vem är det som har bestämt att si är så?

För dig som har en rad existentiella frågor som står obesvarade i dig. T.ex. Vad är medvetenhet, och hur fungerar det? Vem är jag? Vilka är andra? Hur existerar vi? Vad är grunden av verkligheten vi lever i?
En inbjudan till ett möte med dig själv med djupa inre frågor och guidningar om livet och vad medvetenhet är och hur det fungerar.

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna

Vad är skillnaden mellan Coaching och Medvetenhetscoaching?

Vanligt Coaching fokuserar på relativa aspekter, så som barndomstrauman, präglingar från föräldrar, andra människor, samhälle, relationer, livsmål, livssyften osv.

Medans Medvetenhetscoaching fokuserar på abstrakta, absoluta, grundliga och filosofiska aspekter av livet.
Vad är Medvetenhet? Vad är kärlek? Vad är Oändligheten? Förståelse för hur programmeringar och omprogrammeringar fungerar i psyket, hur medvetenhet skapar olika perspektiv och verkligheter.

Är medvetenhet inte bara flumsnack och en massa trosuppfattningar?

Nej, medvetenhet har ingenting med tro eller religion att göra. Medvetenhet är vad du upplever i ”Nuet”, hur du pratar med dig själv och kommenterar om allting som händer i ditt liv, och sedan upplever vad du tänker.
Undersökningen om hur tankar skapar liv, verklighet och upplevelser.
Trosuppfattningar är när du tror på allt du eller andra berättar för dig, utan att du testar det för dig själv och din egna upplevelse. Och sedan berättar det vidare för någon annan.

Måste vi ha en konsultation innan vi har en coaching-session?

Nej, det är inget måste. Men det är fördelaktigt att vi får känna om vi passar in i en coachingrelation.
Likt hur alla människor inte passar varandra, eller har olika intressen och principer – är det samma här. Det är viktigt för oss båda att vi förstår varandra.

Vad erbjuder "Do You Dream" som jag inte kan få någon annanstans?

Det DYD erbjuder finns att hitta runt om i världen. Men hur rent förmedlingen når fram till dig kan variera, då det har mycket att göra med hur direkt din lärare/förmedlare är. Vilket ger ännu en till anledning till att ha en konsultation innan sessionerna.

Mina kunder om Mina Tjänster

Läs vad mina kunder har att säga om mina tjänster.

"Vincent, det du erbjuder är värt så mycket!"
Margareta Komaromi
Stödassistent
"Vincents förmåga att vägleda och pointa mig mot mina djupaste önskingar har fått mig att vakna upp inför djupare former av självkärlek, självkännedom och acceptans. Tack så mycket för det du gjort för mig Vincent!🙏🏻"
Sam Challis
Lärare
"Vincent is a very patient, empathetic, and intuitive person. He seeks to really understand your perspective and emotional wavelength and not just connect with your story of yourself but your actual essence. Why? Because he desires that for you too so in the process he does as well. He's a guide whose only desire is for you to understand your SELF. Highly recommend!"
Richard Graham
Lärare

Vill du leva ett lyckligare liv?

Boka en kostnadsfri konsultation idag!