Om "Do You Dream"

”Do You Dream” kom till från en djup insikt där jag hade länge velat i mitt liv och inte riktigt vetat vad jag skulle göra, vem jag skulle bli, vem jag var, vart jag var på väg. Allt föll på plats genom en insikt jag fick på ett retreat, under en meditation. En inre röst började tala och jag började intuitivt agera i linje med den inre rösten. Jag konverserade med en annan deltagare från retreatet, och jag fick se hur den ”inre rösten” började tala till den andra människan. Jag hamnade i ett tillstånd där jag bara tittade, lyssnade och observerade hur våran konversation ledde till att hon blev hjälpt ut ur sin oro och ut ur ett gammalt trauma. Jag förstod inte riktigt hur det gick till, men jag lärde mig snabbt lägga undan mig själv för att konversationen skulle kunna flöda framåt. Utan någon partiskhet eller kontroll från min sida.

Då kom idén till mig: ”Detta är vad jag ska göra, detta ska jag erbjuda till andra människor.” Agera som en inre röst för mig själv och andra, för att rikta de inåt för att höra deras egna inre röst. Denna insikt sådde ett frö i mig som började växa väldigt snabbt, utan några som helst begränsningar. För första gången i mitt liv kände jag en djup uppskattning för allt i livet, samt ett djupt syfte. Jag blev helt förändrad och började se allt annorlunda i livet. Detta startade i gång en livstransformationsprocess i mig som nu har pågått i snart 3 år. Under tiden så fick jag så många insikter som guidade mig fram till att starta ett företag och erbjuda det jag fick från min egna resa. Jag gick en utbildning i Holistic Life Coaching och började sedan nischa mig till det jag ville erbjuda till andra människor.

Som coach erbjuder jag: en hjälpande hand som ser och förstår din situation. Jag pekar på de nödvändiga verktygen inom dig, som du behöver för att förändra ditt situation, ditt liv eller din livsstil. Jag erbjuder ett väldigt brett och holistiskt arbetssätt med metoder som utmanar ditt tankesätt. Som hjälper dig att se in i dig själv något djupare än vanligt. Det går till som så att; du får frågor ställda till dig som utmanar dina programmeringar, mönster, överlevnadsstrategier, blockeringar, tankegångar och ”bekväma” bubblor som alla människor lätt kan fastna i. Dessa frågor utmanar även psykets perspektiv, vilket möjliggör för dig att se din situation från flera olika vinklar, vilket gör det lättare för dig att släppa taget, läka och gå vidare.

Aktiv lyssning: Jag finns och är 100% närvarande med dig och lyssnar på alla detaljer som du överlämnar när du presenterar din situation. Jag går in på djupet med dig, och tar reda på vad den underliggande faktorn är. Sedan reflekterar jag det tillbaka till dig på samma sätt som om du skulle, om du hade gått igenom detta självmant i ditt liv, och tillsammans öppnar vi upp ett space för dig att få en specifik insikt, en mental klarhet eller ett uppvaknande som du behöver för att ta dig framåt. Så vad jag gör är att jag adderar till din interna process, och stödjer dig att få klarhet i den situationen du befinner dig i.
Jag agerar som en inre röst och riktar dig till din egna förmåga att ta dig fram i livet. Dessa insikter kan kännas som om du har fått ett par nya ”superkrafter” som du inte visste att du hade tillgång till. När du får ett hum om hur din interna process fungerar, kan du då använda dig av dessa ”superkrafter” som en kompass i alla situationer i livet.

Nyfikenhet: Jag är genuint intresserad av att höra vad det är du har att förmedla. Egentligen för vad det är du har att förmedla till dig själv, som du omedvetet berättar för mig, då du kanske känner dig splittrad inför ett beslut/står inför en stor förändring, eller strävar mot något mål i livet och behöver en hjälpande hand. En tredjepart utanför din process som du har med dig själv. Det är inte alltid lätt när det är mycket som händer samtidigt, då fokuset är splittrat. Då kan det vara bra att jobba med en coach som är ”obehindrad” av den situation du befinner dig i, och möter dig där du är, för att se vilka nödvändiga sammankopplingar du missar. För att sedan hjälpa dig att sätta samman alla dina ”pusselbitar” och få allt att falla på plats.

Entusiasm: Jag är väldigt engagerad och driven att stötta dig i din livsresa. Jag ser din ultimata potential som du ännu inte ser i dig själv. Och jag möter dig där du är för att kunna visa din väg och riktning som utvecklar sig under din resas gång. Så genom din öppenhet för mig (vilket är din öppenhet för dig själv) kan jag som coach reflektera det som är uppenbart för dig. Som har varit uppenbart sedan första början. Men då har tagit lite längre tid, då du ville ha mer ”bevis” i din verklighet för att börja ta de nödvändiga stegen mot din destination.

Mission

Att hjälpa dig att hitta tillbaka till dig själv, så att du leva ett liv i linje dina högsta värderingar.

Vision

Att bidra till en mer medveten värld, en person i taget, tillsammans.

Koncept

En paus från det vardagliga för en upplevelse i det extraordinära, för att sedan transformera det vardagliga.

Hej!

Jag är 32 år gammal. Har likt som många andra gått igenom en livstransformation under de senaste åren. Speciellt under pandemin.

På fritiden gillar jag att vistas ute i naturen, meditera, lyssna på musik, hitta nya sätt att utveckla mitt tänk och mitt perspektiv, vara mer spontant och lära mig att njuta av allt i livet.

Jag har under de senaste åren gått igenom en uppvakningprocess som har förändrat mig helt. Och fortsätter att förändra mig med tiden.
Jag har under denna process lärt mig så mycket om mig själv och fått se många undermedvetna aspekter av mig själv.
Introspektion är något väldigt stort i mitt liv numera. Det kan vara både bra och dåligt. Men, det bästa är att det gör det möjligt för mig att hjälpa andra som går igenom stora förändringar i livet.

Jag har under min egna process fått så många fina verktyg som har hjälpt mig från dag till dag. Det har även pushat mig till att utbilda mig själv till en Holistic Life Coach, med fokus på Medvetenhet och Uppvakning. Jag är även utbildad Reiki-utövare.

Vi ses!

Profilepic1

Vill du leva ett lyckligare liv?

Boka en kostnadsfri konsultation idag!