Meditation​

Meditation är som att inse att du är himmelen, och alla moln som passerar är tankar. Du som himmelen, gör plats och ger utrymme för molnen, men vad du är i grund och botten – är bristen på moln. När himmelen får den insikten kommer en klarhet och solen kan skina fram. Himmelen är alltid där, även när den är täckt av moln. För att himmelen inte ska glömma bort vem den är när det finns moln (tankar) som täcker den, så behöver den lära känna sig själv, även när dess helhet är täckt av moln…

Vikten av ett lungt sinne

Vad är meditation egentligen och hur kommer det att hjälpa mig i mitt liv?

Alla människor älskar att sova, det är en annan typ av njutning som man får genom sömn.
Jag pratar inte om när vi drömmer eller fantiserar i våran sömn, utan när det är helt tomt i sinnet. En absolut frid. Men en oändlighet i den friheten, i det ”tomrummet”. En formlös dröm, med bara dig som huvudupplevare. Allt är du, och du är oändlig. Så fort vi blir medvetna om denna upplevelse, så börjar vi skapa ett jag och en story till den här oändliga upplevelsen. På något sätt så blir då njutningen mindre och mindre, ju mer medvetna vi blir om den. Det är då vi börjar dra oss tillbaka till detta liv och vem vi är. Plötsligt så ringer veckaklockan och det är dags att gå upp och gå till skolan eller jobbet. En tanke kommer upp när vi ligger kvar i sängen: ”Jag vill inget annat än att gå tillbaka till den upplevelsen”. Allt som sedan händer i vår vardag tar över den upplevelsen vi ”hade”, och vi tror att den är helt borta, för nu är vi tillbaka i ”livet” igen.

Det är där vi har fel. Den upplevelsen är alltid där, eller ska vi säga ”här”. Svårigheten ligger i att vi tar detta liv och denna verklighet så seriöst att vi bortser vad grunden till allt är. Det är här meditation och vikten av ett lugnt sinne kommer in, och hur vi tar oss till en mer holistisk upplevelse av våran existens. Ju mer vi integrerar den oändliga upplevelsen i vårat vardagliga ”liv”, så kommer vi inte tappa bort oss själva, i olika drömmar och den verklighet vi tror oss leva i.

Meditation är det verktyget som du använder för att ta dig till din oändliga frihet, oavsett vart du befinner dig i livet. Meditation är inget fast och statiskt till vad du behöver ”göra” när du mediterar. Utan formlöst hur tar dig till din oändliga frihet. Hur du släpper taget om allt och vilar i din oändlighet.

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna

Fråga 1?

Svar 1

Fråga 2?

svar 2

Fråga 3?

Svar 3

Fråga 4?

Svar 4

Mina kunder om Mina Tjänster

Läs vad mina kunder har att säga om mina tjänster.

"Vincent, det du erbjuder är värt så mycket!"
Margareta Komaromi
Stödassistent
"Vincents förmåga att vägleda och pointa mig mot mina djupaste önskingar har fått mig att vakna upp inför djupare former av självkärlek, självkännedom och acceptans. Tack så mycket för det du gjort för mig Vincent!🙏🏻"
Sam Challis
Lärare
"Vincent is a very patient, empathetic, and intuitive person. He seeks to really understand your perspective and emotional wavelength and not just connect with your story of yourself but your actual essence. Why? Because he desires that for you too so in the process he does as well. He's a guide whose only desire is for you to understand your SELF. Highly recommend!"
Richard Graham
Lärare

Vill du leva ett lyckligare liv?

Boka en kostnadsfri konsultation idag!