Medvetenhet, Mindfulness & Uppvakning

Att leva ditt liv medvetet, där du är med på noterna och dansar dig fram i det du vill uppleva. Där du medvetet bygger en stadig grund av upplevelser, principer och värderingar. Använder dig utav det som vägleder dig, för att vakna upp till det du är i grund och botten. Vakna upp till vem du är utanför ditt liv. Få dig att se helheten utav din existens. 

Medvetenhetscoaching

Medvetenhetscoaching är för dig som vill vakna upp till högre medvetenhet. Du har en vilja att lära dig konstruera och programmera om ditt liv, medvetet. Släppa det som inte längre gynnar dig, och hitta nya möjligheter som tar dig fram, med de rätta verktygen. I slutändan handlar det helt enkelt för dig att lära dig leva ett medvetet liv och se helheten av alla saker och ting. Du har börjat se annorlunda på livet. Börjat ifrågasätta varför saker och ting är som de är? Vem är det som har bestämt att si är så?

För dig som har en rad existentiella frågor som står obesvarade i dig. T.ex. Vad är medvetenhet, och hur fungerar det? Vem är jag? Vilka är andra? Hur existerar vi? Vad är grunden av verkligheten vi lever i?
En inbjudan till ett möte med dig själv med djupa inre frågor och guidningar om livet och vad medvetenhet är och hur det fungerar.

Mental Träning "Mindfulness"

Här undersöker vi tillsammans vilka mönster och beteenden du lever efter, på automatik.
Hur din inre dialog är när du är under stress, press och svåra förhållanden. Hur du andas. Hur din kroppshållning är. Vad du konsumerar i din vardag i form av mat, media, underhållning osv. Här får du möjligheten att med flera olika verktyg, stilla din mentala aktivitet och leva ett medvetet liv, med beslut från hjärtat.

För dig som strävar efter att:

  • Hantera dina tankar, känslor och omedvetna mönster/beteenden.
  • Vara lugn och sansad när du är stressad och omgiven av regler och en massa ”måsten”, strikt uppsatta i det förflutna. Men nu strävar efter balans, stillhet och frihet.
  • En vilja att vara närvarande i alla situationer i livet.
  • Leva med en inre motivation som aldrig tappar glöden.
  • Sakta ner livet och ha en ansträngningslös vardag, där allt flyter på som en lek.
    Med en stadig grund som består av dina egen-valda vardagliga rutiner som du håller i rullning, för din skull och ditt välmående.
  • Leva i nuet, fri från alla tankar som separerar dig och din omgivning.

Guidad Uppvakning

Ett mentalt och känslostarkt samtal där vi går in på djupet utav din story och ditt liv, din förståelse av verkligheten du lever i. Jag guidar dig att vakna upp till dig själv (din sanna natur) Här framför du ditt filosofiska och intuitiva tänk. Tillsammans undersöker vi och framkallar djupare frågor inom dig. Om dina djupaste upplevelser av livet osv.
Sedan guidar jag dig med frågor som rekontextualiserar ditt perspektiv (får dig att tänka om/ se allt från ett annat perspektiv) och se ditt paradigm du har tidigare levt efter.
I den processen så kommer det trigga en uppvakning i dig. Medans du går genom den uppvakningen, så håller jag space för dig att processa och smälta det du genomgår i dig själv.

Här går vi tillsammans i grund och botten i vad du har för programmeringar i ditt sinne, trosuppfattningar du håller kärt i, och regler som du har omedvetet levt efter (för att det var ”vanligt” i din omgivning, och alla andra gjorde det.) Tillsammans går vi igenom allt som har tidigare grundat dig i ditt liv, och sedan programmerar du om din grund och ditt liv, på dina egna villkor och djupaste önskningar som gynnar dig i där du lever nu, det liv som du strävar allra mest efter.

Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna

Vincent, måste man vakna upp? Är det inte skönt att fortsätta drömma? Är det inte det ditt företag och coaching handlar om? "Do You Dream?" Det står till och med i namnet.

Finns inga måsten med detta arbete som du gör eller inte gör med dig själv. Men märker du att vissa områden av ditt liv (dröm) inte fungerar och du upplever mycket begränsningar, så kan det vara bra att ta en titt på det området. Ingen kommer att tvinga dig ändra på något. Det är du själv som behöver inse hur mycket respekt du verkligen har för dig själv. Det hela handlar om att inse att du drömmer, och lära dig de mekanismer du omedvetet använder för att skapa din dröm. För att sedan medvetet ändra på det som inte längre gynnar dig. Det är trots allt din dröm det handlar om, och hur du vaknar upp från den.

Vincent, är inte allt bara en fantasi? Det verkar som att allt detta är en sagoberättelse som du försöker lära ut till andra. Hur vet du att du har rätt?

Exakt, precis så. Verkligheten vi lever i är konstruerad utav vår egna fantasi.
Du och jag är skaparna av våra egna drömmar och verkligheter. Och vi använder oss utav vår ”fantasi” för att förverkliga vissa saker, och ”oförverkliga” andra. Men någon nivå av ”verklighet” behövs i drömmen för att vi ska stanna kvar. Annars vaknar vi upp.

Nivån av uppvakning av din egna dröm, bestämmer du.
Det krävs att du är väldigt ärlig med dig själv och ständigt ifrågasätter allt du upplever. Men viktigast av allt är att du stannar öppensinnad.

Allt detta prat om vem jag verkligen är, jag förstår inte, vad är min sanna natur?

Det är bara du som kan svara på det. Hela ditt liv går du runt och plockar på dig en massa pusselbitar från upplevelser, känslor, tankar, mönster, trauman, förståelser osv.

Dessa pusselbitar har du alltid med dig. Det gäller att du går in i dig själv och sammanfogar de bitar som passar varandra, och sedan ser för dig själv, vad pusslet visar dig. Det är då du börjar leva mer autentiskt. Och varenda situation i ditt liv ger dig fler möjligheter att leva från en mer autentisk källa. Grunden av din autenticitet är nivån av hur mycket du ser din sanna natur reflekteras i allt du gör och upplever.

Jag kan bara guida dig inåt och visa dig vägen, men vägen får du själv ta. För det är bara du som kan uppleva dig själv.

Vad är det hela med att man måste få förståelse för allting?

En stor del av våra liv går åt att leva omedvetet. Vi fastnar i mönster, vanor, plikter, riktlinjer, lagar, ”regler”, kulturtänk, sociala normer, traditioner osv. Allt detta håller oss i upprepade situationer som begränsar oss från att leva ett spontant liv, och komma ut ur våra vanor. När det verkligen klickar i oss och vi börjar se saker annorlunda, då börjar vi få förståelse för det hela, även om vi fortfarande har vissa andra vanor och mönster som vi upprepar, så har förståelsen sått ett frö i oss. Det lilla fröet är fullt av potential för allting vi någonsin velat uppleva.

Varenda gång du får en absolut förståelse för något i livet, så planterar du ett frö, och med dina förändringar vattnar du de, vilket leder till att du helt plötsligt har en gård fylld av blommor, växter och frukter.
”Ett liv fullt utav det du alltid önskat dig.”

Mina kunder om Mina Tjänster

Läs vad mina kunder har att säga om mina tjänster.

Om du vill verkligen bli vägled inom livets alla aspekter - vare sig om det gäller relationer med andra eller med dig själv, rekommenderar jag starkt Vincents fantastiska vägledningar; med hjälp av hans djupa kunskap inom sitt yrke samt kraften i hans ord som utger en bred medvetenhet och erfarenhet. Vilket öppnar nya portaler till nya verkligheter som gör att du på ett bättre och enklare sätt kan skapa den värld som du hade önskat dig att leva i. Det som din själ /medvetenhet/ livs kraft el. va du vill kalla det som utpräglads av ditt väsen; med mer harmoni, mer balans, mer kärlek - till dig själv och andra.

Jag jobbar själv med kroppsliga behandlingar; har fått hjälp av Vincent några gånger. Jag har rekommenderat honom till några av mina egna kunder. De har blivit nöjda och tacksamma för Vincents kraftfulla vägledning.
Den Inre Helande Kraften
Egenföretagare, Massör/Healer
Jag har varit hos Vincent vid några olika tillfällen för att ändra mitt undermedvetna, vilket har resulterat till en djup transformering. Detta har hjälpt mig att få ett klarare perspektiv och en ökad förståelse för det jag är, i grund och botten. Är verkligen tacksamt för hans hjälp.

Rekommenderar honom till alla som vill göra stora förändringar i sina liv.
Haideh
Egenföretagare
Min upplevelse var fantastisk. Jag fick inblick i mig själv och mitt eget medvetande. Jag kände mig upplyst och samtidigt rofylld efter mötet med Vincent. Jag kan inget annat än att varmt rekommendera. Jag ångrar inte en minut.
Mikael Snygg
Säljare

Vill du leva ett lyckligare liv?

Boka en kostnadsfri konsultation idag!